Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

26 Mar 2014

Bebek Gelişiminde 5 Ay (1)


Önce internetten birkaç bilgiye başlayalım.

- dikkat çekmek ve sosyalleşmen için güler sesler çıkarır.

- yakın çevresini tanır

- oyuncağını almak isteyen birine direnir.

- sallayarak ve dönerek hareket eder.

- ayağını ağzına götürür.

- objeleri daha iyi kavrar

- heceler çıkarır.

- düşen bir nesnenin ardından eğilip bakar.

Beşinci ayda hala gündüzleri sık sık ve kısa uykular uyuyoruz. Altıncı ayda günde iki uykuya düşmek gerekiyor bu düzeni nasıl sağlayacağımızı hala bilmiyorum. Gece uykusuna 8:30 9:00 gibi geçmeye devam ediyoruz. Bazı geceler çok sık bazı geceler iki kere uyanarak sabah oluyor. Kalkış saati 07:00

Üçüncü ayda açılan algılarımız beşinci ayda tavan yaptı. Dışarıda emmek mesele. Iki kere emiyorsa üç kere kafasını çevirip bakıyor. Beş dakikalık işi yarım saatte bitiriyoruz. Dışarıda uyumakta istemiyor asla.

Önceleri koltuk üzerinde bırakıp arkamı dönüp giderken şimdilerde bunu yapamıyorum. Oyun halısında bıraktığım vakit kendisini odanın ortasında buluyorum. Evde bazı düzenlemeler yaptık bu nedenle. Ilk emekleme hareketlerimiz neredeyse başladı diyebilirim.

Ömer çağan hala emerek uyuyor. Başka sunduğum hiçbir yöntemimde inatla kabul etmiyor. Bu ay emerek uykuya geçmeye mırıldanmayı da ekledi.

Ömer çağanı hala gün aşırı yıkıyoruz. Suyu hala çok seviyor. Şimdilerde akan suyla oynamaya da başladı. Banyo sonrası giyinmeyi çığlık çığlığa yaparken şimdilerde masaj sonrası rahatlıyor ve giyinme işimizde keyifli olmaya başladı.

Havaların güzel olmasıyla hergün dışarıda gezmeye başladık. Evin kapısına geldiğimiz anda mızmızlanmaya başlıyor. Dışarıda olmaktan oldukça mutlu ve keyifli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder